CCustomer® Sales Management System

Vår egenutvecklade plattform CCustomer® Sales Management System hjälper er att ta kontroll på resultatet och säljorganisationens arbete, så att ni säljer mer

CCustomer® Sales Management System

Alla säljorganisationer vill sälja mer och alla säljchefer vill få ut mer av sin säljorganisation. I det arbete som då krävs, så upplever många bristande effektivitet, otydliga prioriteringar och att bristen på bra data omöjliggör uppföljning och styrning.

Vår erfarenhet är att det ser ut så här inom i stort sett alla företag.

Vi har frågat oss varför? Vi ser att en stor anledning är att de CRM-system (Customer Relationship Management) som finns på marknaden inte bygger på en metod som tydligt definierar hur saker och ting hänger ihop i säljprocesser och vad som faktiskt påverkar säljorganisationens resultat. Därför vet säljaren inte vad data i systemet skall användas till och därför inte heller vilken data som ska vara 100% korrekt och uppdaterad. Säljarens vilja och engagemang att aktivt jobba i systemet och hålla det uppdaterat minskar därför snabbt. Gammal data börjar då samlas på hög och till vanligheterna hör offerter som skickats ut men som ingen följer upp, prospekteringslistor som ingen aktivt bearbetar och namn på företag som inte längre existerar.

CCustomer® Sales Management System

Inom CCustomer AB har vi gjort precis tvärtom mot alla CRM-system. Sedan starten 2013 har vi enbart fokuserat på att utveckla en generisk modell med tillhörande verktyg för att standardisera säljprocesser i alla branscher.

Vår egenutvecklade plattform CCustomer® Sales Management System bygger på den beprövade säljutvecklingsmetoden CCustomer® och fokuserar på säljorganisationens kontinuerliga lärande och förbättringsarbete (Riktning, Vad, Hur, Volym, Datakvalitet). CCustomer® Sales Management System kompletterar de CRM-system för kunddata som finns på plats hos företag så att man kan sälja mer genom metodiskt och faktabaserat säljarbete.

Låt oss hitta en timme tillsammans där du får berätta om var du är idag så berättar vi hur vi ser att er väg framåt blir så bra som möjligt utifrån era förutsättningar och dina förväntningar.

Vi ser fram emot din kontakt!!

Referenser

Behöver du vägledning?

Ring oss eller använd kontaktformuläret så hör vi av oss till dig inom kort. Vi hjälper dig med alla typer av frågor inom sälj.