FRUKOSTSEMINARIER

Välkommen på frukostseminarium…

och få kunskap och insikter inom faktabaserat säljarbete. För dig som arbetar med försäljning eller som är resultatansvarig.

  • Torsdag 17/5-18: Så prioriterar du kunder som ger dig mest värde! De flesta som jobbar med försäljning har svårt att fokusera sina säljinsatser så att de får ut största möjliga effekt. Under seminariet tar vi avstamp i metodiken för det faktabaserade säljarbetet och vi visar konkret hur ett faktabaserat prioriteringsraster skapas så att säljande medarbetare snabbt kan prioritera en kund utifrån Potential och Enkelhet.
  • Torsdag 20/9-18: Så prioriterar du kunder som ger dig mest värde! De flesta som jobbar med försäljning har svårt att fokusera sina säljinsatser så att de får ut största möjliga effekt. Under seminariet tar vi avstamp i metodiken för det faktabaserade säljarbetet och vi visar konkret hur ett faktabaserat prioriteringsraster skapas så att säljande medarbetare snabbt kan prioritera en kund utifrån Potential och Enkelhet.

En prioriteringsmatris skapas med hjälp av ett faktabaserat prioriteringsraster, © 2013, 2018 CCustomer AB

  • Tid:  Seminariet är kl 8:30-10:00, start kl 8:00 med frukost.
  • Plats: Landsvägen 50A, Sundbyberg. Precis vid station Sundbybergs Centrum.
  • Pris: Kostnadsfritt och frukost ingår. Utebliven närvaro som inte meddelats senast en dag i förväg faktureras med 250 kr.
  • Antal: Begränsat antal platser.
  • Anmälan: Anmäl dig här!

Varmt välkommen,

CCustomer

 


Kommande frukostseminarier

17/5-18: Så prioriterar du kunder som ger dig mest värde!

De flesta som jobbar med försäljning har svårt att fokusera sina säljinsatser så att de får ut största möjliga effekt. >> Inbjudan och anmälan


20/9-18: Så prioriterar du kunder som ger dig mest värde!

De flesta som jobbar med försäljning har svårt att fokusera sina säljinsatser så att de får ut största möjliga effekt. >> Inbjudan och anmälan

 


Läs mer