Lediga tjänster

CCustomer AB söker konsult/analytiker

Globalisering och teknikutveckling ställer nya krav på företag. Sedan starten 2013 hjälper CCustomer AB företag att öka intäkterna genom ett mer metodiskt och faktabaserat säljarbete. Vår kundportfölj växer nu kraftigt. Därför söker vi dig som är driven, analytiskt lagd och som vill komma in tidigt i ett bolag och vara med på en spännande och fartfylld utvecklingsresa.

Tjänsten

Vill du vara med på en resa utöver det vanliga? CCustomer är ett av Sveriges ledande bolag när det gäller metodiskt och faktabaserat säljarbete och verksamheten expanderar nu kraftigt. Som konsult/analytiker kommer du vara en viktig motor i våra kundprojekt. Du kommer arbeta med säljorganisationer för att ta fram faktabaserade beslutsunderlag som ligger till grund för allt säljutvecklingsarbete. Du kommer också att utveckla kunder inom vitt skilda branscher och arbeta nära en mer senior partner inom CCustomer.

Din inlärningskurva kommer vara brant. Du förväntas vara med och utveckla vår metodik, våra verktyg och våra kunder. Vi vill också gärna att du med tiden växer in rollen som mer senior konsult med eget kundansvar.

Du kommer arbeta med

  • Faktabaserad kundanalys: Kartläggning av kundflöden samt potentialanalyser hela vägen från data till slutleverans
  • Säljstrategier och segmentering
  • Uppföljningsverktyg för att hjälpa våra uppdragsgivare att faktabaserat mäta, följa upp och utveckla sina säljorganisationer
  • Framtagning av analysmetoder
  • Affärsutveckling och nya tjänster
  • Bollplank och support till andra konsulter

Framgångsfaktorer

Tjänsten kräver att du har mycket god analytisk förmåga, att du är driven och att du snabbt kan bli duktig på systematisera och presentera data och lösningar. Du är en lagspelare som har ett strukturerat, engagerat och ansvarsfullt arbetssätt. Vi ser gärna att du trivs i en entreprenörsinriktad miljö i ett snabbväxande företag.

Du behöver ha relevant högskoleutbildning och erfarenheter från liknande tjänster är meriterande, men inget måste. Kanske kommer du direkt från högskolan eller har bakgrund som konsult?

Vi erbjuder dig

Du kommer att välkomnas av en mycket kompetent grupp i ett snabbväxande bolag där du direkt kommer att få medverka i strategiska projekt.

  • Anställning: heltid
  • Plats: Stockholm, Sundbybergs Centrum
  • Ansökning: Redan påbörjad, sker löpande
  • Lön: Enligt överenskommelse

Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt till erik@ccustomer.se. Urval sker löpande.


Läs mer om våra tjänster och vår metodik och hur vi hjälpt andra företag att öka sin lönsamhet genom ett mer metodiskt och faktabaserat försäljnings- och marknadsarbete.

Kontakta oss per telefon +46 8 400 26 116 eller via mail