Marknadsanalys och konkurrentanalys

Marknadsanalysen och konkurrentanalysen är ett faktabaserat beslutsunderlag för potentialen på din befintliga och potentiella marknad.

Marknadsanalys och konkurrentanalys för att förstå potentialen

Marknadsanalys
Vi hjälper er att metodiskt och faktabaserat besvara frågor gällande er marknad och marknadspotentialen. Det kan röra allt från att “Bottom-up” ta fram potentialen för ett affärsområde eller ny produkt till att kartlägga vilka som vunnit vilka offentliga upphandlingar.

Konkurrentanalys
Vilka är våra konkurrenter? Hur ser våra befintliga och potentiella kunder på dem? Vilka är våra styrkor och svagheter? Vad ska vi därför fokusera på för att bli uppskattade och framgångsrika? Vi hjälper er med konkurrentanalys så att ni vet vad ni ska fokusera på och hur för att ni långsiktigt ska bli uppskattade och framgångsrika på era befintliga och potentiella marknader.

Behöver du vägledning?

Ring oss eller använd kontaktformuläret så hör vi av oss till dig inom kort. Vi hjälper dig med alla typer av frågor inom sälj.

Om oss

Vi på CCustomer AB hjälper företag i sin säljutveckling – att sälja mer genom faktabaserat säljarbete! CCustomer AB är ett dotterbolag inom EFFSO Group.

Vår vision

Människors värdeskapande sker medvetet och glädjefyllt.

Kontakt

Telefon: +46 8 400 26 116
E-mejl: info@ccustomer.se

CCustomer AB
Landsvägen 50A, 4 tr
172 63 Sundbyberg