Vi gör er bäst på metodiskt och faktabaserat säljarbete!

Vi är experter på proaktivt, metodiskt och faktabaserat säljarbete. Med en unik metodik och lång erfarenhet inom säljområdet hjälper vi både stora och små företag att uppnå bestående resultat med sin säljorganisation. Oavsett om din utmaning är säljstrategi, säljstyrning eller kompetenser och säljresurser så lovar vi dig konkreta resultat.

Experter på metodiskt säljarbete

Vi erbjuder våra kunder lösningar inom interimskonsulter, säljutbildningar, rekrytering, managementkonsulter, sälj som tjänst och egenutvecklade digitala verktyg för sälj. Vårt egenutvecklade angreppssätt för kundanalys har blivit uppmärksammat som mycket effektivt eftersom det bygger på redan befintlig data och vägleder säljorganisationen.

Eftersom vi vill dela med oss av vår kunskap så lägger vi ut mycket av vår verktygslåda på nätet, fritt för alla att använda. CCustomer omsätter ca 2 MSEK och har idag 3 heltidsanställda personer i Stockholm.

Vårt uppdrag
CCustomer är experter på metodiskt och faktabaserat säljarbete och vi brinner för att utveckla säljfunktioner och individerna i dem. Ett pragmatiskt angreppssätt, ledande säljkompetens och en vilja att dela med oss av vår kunskap skapar bestående värde för våra kunder. Genom ett brett utbud av tjänster inom säljutvecklingsområdet erbjuder vi våra kunder innovativa lösningar, långsiktiga relationer och en pålitlig partner. Vi attraherar och formar de starkaste talangerna inom säljområdet och erbjuder våra anställda stora utvecklingsmöjligheter och en trygg arbetsplats.

Tillsammans med våra kunder skapar vi Nordens bästa säljorganisationer!

 

Våra medarbetare

Erik Jonsson Kumlien

VD / Medgrundare

CCustomers VD och grundare är Erik Jonsson. Han är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har arbetat som CRM-konsult inom Aegis Media Group plc där han ansvarat för internationella och nationella projekt. Certifierad Lotscoach(R) av Hans Åkerblom

Telefon: 0703-62 76 22

E-mail: erik@ccustomer.se

Viktor Andermo

Konsult

Viktor Andermo har tidigare startat och drivit bolag och kommer senast från rollen som affärsutvecklare på Apoteket AB. Viktor har civilingenjörsexamen från Industriell ekonomi vid Lunds Tekniska Högskola med inriktning mot Affär och innovation och Matematisk modellering.

Telefon: 0709 – 46 56 46

E-mail: viktor.andermo@ccustomer.se

August Sundström

Konsult

August Sundström är vårt senaste tillskott. Han är nyutexaminerad från Stockholms Universitet varifrån han har en civilekonomexamen med inriktning nationalekonomi samt en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning finansiering

Telefon: 073 – 509 87 15

E-mail: august.sundstrom@ccustomer.se

Mattias Hultheimer

Konsult

Mattias Hultheimer är expert på komplex försäljning och inköpsorganisationer. Mattias har en lång erfarenhet som konsult, försäljningschef och VD på företaget Effso. Han har en djup förståelse för dynamiken inom affärsprocesser och sitter i styrelsen för flera mindre bolag

Telefon: 0708 – 94 43 00

E-mail: info@ccustomer.se

Nils Lundgren

Konsult

Nils Lundgren är expert på komplex försäljning och uppbyggnad av inköpsorganisationer. Nils har en stor förmåga och stark drivkraft att ständigt hitta förbättringsåtgärder. Som vVD på Effso har en gedigen kunskap om metodstyrt och faktabaserat arbete.

Telefon: 0707 – 74 45 51

E-mail: info@ccustomer.se

Arvid Fredin

Konsult

Arvid Fredin är expert på inköpsorganisationer och category managent. Arvid är utbildad civilingenjör från Linköpings Universitet. Med erfarenheter från McKinsey, Scania samt Effso har Arvid en mycket bred kunskap kring effektiviseringsarbeten inom verksamheter.

Telefon: 08 – 440 39 40

E-mail: info@ccustomer.se

Våra värderingar

Tro på goda människor
Vi utgår från att alla vill göra rätt. Vi utgår från att alla har goda avsikter. Vi har en skyldighet att ge vår syn på vad vi anser vara rätt.

Ärligt intresserade
Vi är öppna, nyfikna och ärligt intresserade av den människa vi möter.

Skapa bestående värden
Vi eftersträvar den högsta graden av professionalism i allt vi gör. Vi prioriterar användbara lösningar som skapar goda resultat både på kort och lång sikt. Vi eftersträvar att utveckla våra kunder, oss själva som medarbetare och vår verksamhet.

Behöver du vägledning?

Ring oss eller använd kontaktformuläret så hör vi av oss till dig inom kort. Vi hjälper dig med alla typer av frågor inom sälj.