Säljstyrning som tjänst

Öka säljarnas effektivitet och intäkterna genom att outsourca delar av eller hela den proaktiva säljstyrningen. 

Ökade intäkter genom praktivt säljarbete

Sedan 2013 har vi inom CCustomer arbetat för att förbättra det metodiska, proaktiva och faktabaserade säljarbetet inom företag. Varför inte dra nytta av den erfarenheten? Genom ett partnerskap med CCustomer får ni tillgång till den kunskap, de verktyg och de experter vi har för att optimera säljorganisationens arbete.

 

Outsourca den proaktiva säljstyrningen

Vi arbetar med full transparens och låter er ta alla viktiga beslut som t ex vilka typer av förbättringar som ska drivas och vilka kunder som är aktuella. Även om arbetet drivs av externa resurser kommer ni fortsätta att ha full kontroll.

 

En komplett lösning

Vi erbjuder en heltäckande lösning som inkluderar branschens främsta verktyg för proaktiv och faktabaserad säljstyrning. Vår expertis inom proaktivt säljarbete ackumuleras genom våra kunders samlade kunskap, och våra skickliga medarbetare är specialiserade på att driva säljprocesser och förändringsledning med hjälp av en faktabaserad metodik.

Varför CCustomer?

1. Unik metod, faktabaserat arbete

Vi är helt fokuserade på kund- och säljutveckling och har tagit fram en unik metod för metodiskt, proaktivt och faktabaserat säljarbete. Metoden har byggts upp ute i kundprojekt över många med mycket goda resultat - se gärna våra referenser. Metoden hjälper er att konkret hålla ihop säljarbetet hela vägen från strategiska beslut, ner till konkreta proaktiva säljaktiviteter och uppföljningen, så att ni säljer mer.

2. Vi skapar bestående resultat

Vi är "doers" och specialister. Vi arbetar i team med er för att faktiskt få jobbet gjort och skapa resultat. Vi har gärna en långsiktig relation med er för att säkra långsiktiga resultat och ett kontinuerligt inflöde av expertkunskap. Vi hjälper er med rätt typ av verktyg för att ni själva ska kunna hantera alla förbättringar och förändringar över tid.

3. Bättre ekonomiskt utfall

Vi levererar realiserade effektiviseringar som leder till att ni säljer mer och vi ser till att ni får ut bästa möjliga avkastning mot nedlagt antal arbetstimmar. Vi kommer direkt hjälpa er att identifiera inätkspotential som ni här och nu kan realisera. Vårt gemensamma fokus på finansiella resultat och överföring och uppbyggnad av kunskap i ert säljteam levererar bestående resultat.

Behöver du vägledning?

Ring oss eller använd kontaktformuläret så hör vi av oss till dig inom kort. Vi hjälper dig med alla typer av frågor inom sälj.