Vi löser dina utmaningar inom uppföljning och styrning av säljarbetet
Läs mer om våra tjänster här nedan! Med en unik metodik, process och lösning hjälper vi stora och små företag att bli bättre i uppföljningen och styrningen av säljarbetet.

Våra tjänster

Säljprocessledare

Våra säljprocessledare hjälper er att komma igång med eller skala upp och förbättra ert proaktiva säljarbete. Vår kunskap och vår metodik garanterar er bestående resultat.

Cloudlösning

Sales Management System, kontrollpanel för pipeline management

Faktabaserad kundanalys

Faktabaserad kundanalys krävs för att du ska veta vilka kunder du ska prioritera och nedprioritera. Du behöver synliggöra var du har störst sannolikhet att sälja mer mot befintliga, f.d. och nya kunder.

Säljstyrning som tjänst

Sälj mer och öka säljarnas effektivitet genom att outsourca hela eller delar av den proaktiva säljstyrningen.

Träning & utbildning

Vi skräddarsyr säljutbildningar efter era utmaningar och behov. Få effektiv träning som passar er organisation och era medarbetare perfekt.

Strukturerade säljbudskap

Alla vet vi vad vi gör. Få vet varför vi gör det vi gör. För att engagera människor och driva förändring krävs ett WHY.

Framtagning av säljprocesser

Vi hjälper er att skapa transparens kring era säljprocesser så att ni metodiskt kan följa upp utfallen och justera arbetssätten för att bli bättre.

Kundsegmentering

Ett faktabaserat prioriteringsraster skapas så att varje säljare snabbt kan prioritera en kund utifrån potential och enkelhet.

Marknadsanalys

Vi hjälper er att metodiskt och faktabaserat besvara frågor gällande er marknad och marknadspotentialen.

Konkurrentanalys

Vi hjälper er med konkurrentanalys så att ni vet vad ni ska fokusera på och hur för att ni långsiktigt ska bli uppskattade och framgångsrika.

Försäljningsdiagnos

Vi analyserar centrala delar av din säljorganisation för att identifiera var ni har störst förbättringspotential.

Vad behöver du hjälp med?

CCustomer hjälper dig med tillsättning av resurser, träning av medarbetare, analys och implementering av arbetssätt och strukturer för att öka försäljningen.

Vi har under sex års tid arbetat med att utveckla och förbättra säljfunktioner i olika företag. Nu har du möjlighet att dra nytta av den erfarenheten genom ett partnerskap med CCustomer och få tillgång till den kunskap och de verktyg vi har för att optimera säljfunktionens arbete.

Våra duktiga konsulter hjälper dig att skapa en vinnande plan för din säljorganisation.

Varje organisation är unik och med hjälp av vår breda erfarenhet och strukturerade metodik hjälper vi dig att ta fram en plan och mål anpassade för just din säljorganisation.

Rekrytering från CCustomer är ett utmärkt sätt att hitta ny personal till din säljorganisation.

Vi hittar rätt säljare till din organisation! Vårt stora nätverk och vår erfarenhet av att jobba med säljorganisationer på djupet gör det möjligt för oss att attrahera rätt kandidater och stödja organisationer i utvecklingen av sina talanger på ett unikt sätt.

Vi har även säljlednings- och säljutvecklingskonsulter om ditt behov är mer tillfälligt.

Våra managementkonsulter hjälper er med en försäljningsdiagnos för att identifiera er potential.

Under åren har vi genomfört flera diagnoser inom svenska organisationer. Vi har gedigen erfarenhet för att identifiera er förbättringspotential. Vår väl beprövade metodik och våra erfarna konsulter garanterar er riktiga resultat.

Säljkonsulter från CCustomer är ett utmärkt sätt att fylla ett tillfälligt behov inom säljavdelningen.

Vi har alla typer av säljkonsulter och säljchefer och vi levererar snabbt. Vi kan även göra en rekrytering åt er om ni önskar det. 

Hittar du inte rätt lösning? Kontakta oss så hjälper vid dig. 

Behöver du vägledning?

Ring oss eller använd kontaktformuläret så hör vi av oss till dig inom kort. Vi hjälper dig med alla typer av frågor inom sälj.