Vi löser dina utmaningar inom sälj

Med en unik metodik för det proaktiva, metodiska och faktabaserade säljarbetet så hjälper vi både stora och små företag att utveckla sin säljverksamhet. Vi erbjuder våra kunder lösningar inom sälj som tjänst, interimskonsulter, managementkonsulter, egenutvecklade digitala verktyg för sälj, rekrytering och säljutbildningar.

Våra tjänster

Konsulting

Konsultprojekt erbjuder säljexpertis och hastighet i förbättringsarbetet. Effektiv metodik och verktyg skapar bestående resultat.

Säljverktyg

Den faktabaserade kundanalysen och kontrollpanelen för pipeline management ger dig full kontroll på kundportföljen och säljarbetet.

Affärsskola & coachning

Vi skräddarsyr säljutbildningar efter era utmaningar och behov. Få effektiv träning som passar er organisation och medarbetare perfekt.

Rekrytering

Vi löser era säljrekryteringar. Vi rekryterar allt från säljchefer till och back-end säljare och tekniska säljare.

Interim

Säljkonsulter fyller ert tillfälliga behov på säljavdelningen. Vi har alla typer av säljare och vi levererar snabbt.

Sälj som tjänst

Outsourcing tar er från reaktivt till proaktivt sälj. Vår kunskap och vår metodik garanterar er bestående resultat.

Vad behöver du hjälp med?

CCustomer hjälper dig med tillsättning av resurser, träning av medarbetare, analys och implementering av arbetssätt och strukturer för att öka försäljningen.

Vi har under sex års tid arbetat med att utveckla och förbättra säljfunktioner i olika företag. Nu har du möjlighet att dra nytta av den erfarenheten genom ett partnerskap med CCustomer och få tillgång till den kunskap och de verktyg vi har för att optimera säljfunktionens arbete.

Våra duktiga konsulter hjälper dig att skapa en vinnande plan för din säljorganisation.

Varje organisation är unik och med hjälp av vår breda erfarenhet och strukturerade metodik hjälper vi dig att ta fram en plan och mål anpassade för just din säljorganisation.

Rekrytering från CCustomer är ett utmärkt sätt att hitta ny personal till din säljorganisation.

Vi hittar rätt säljare till din organisation! Vårt stora nätverk och vår erfarenhet av att jobba med säljorganisationer på djupet gör det möjligt för oss att attrahera rätt kandidater och stödja organisationer i utvecklingen av sina talanger på ett unikt sätt.

Vi har även säljlednings- och säljutvecklingskonsulter om ditt behov är mer tillfälligt.

Våra managementkonsulter hjälper er med en försäljningsdiagnos för att identifiera er potential.

Under åren har vi genomfört flera diagnoser inom svenska organisationer. Vi har gedigen erfarenhet för att identifiera er förbättringspotential. Vår väl beprövade metodik och våra erfarna konsulter garanterar er riktiga resultat.

Säljkonsulter från CCustomer är ett utmärkt sätt att fylla ett tillfälligt behov inom säljavdelningen.

Vi har alla typer av säljkonsulter och säljchefer och vi levererar snabbt. Vi kan även göra en rekrytering åt er om ni önskar det. 

Hittar du inte rätt lösning? Kontakta oss så hjälper vid dig. 

Behöver du vägledning?

Ring oss eller använd kontaktformuläret så hör vi av oss till dig inom kort. Vi hjälper dig med alla typer av frågor inom sälj.