Hyr kvalificerade säljkonsulter

Våra säljkonsulter är trygga personer som kommer med omfattande egen kunskap och arbetar i era system och processer. De kan även utveckla era arbetssätt. Beskriv ditt behov för oss så hittar vi rätt person till er!

Snabb leverans av säljkonsulter

CCustomer jobbar med en kombination av anställda säljprocessledare och analytiker och ett konsultnätverk för att alltid ha leveransförmåga.

 

Våra säljkonsulter

Våra säljkonsulter har erfarenhet från roller i olika organisationer, bland annat som produkt-/affärsområdeschefer, säljchefer och försäljningsdirektörer. Några har även tidigare verkat som managementkonsulter.

 

De har praktisk erfarenhet av säljarbete och, om rollen så kräver, även av att bygga upp och utveckla säljfunktioner. De kan snabbt sätta sig in i er verksamhet och börja arbeta. Vi har allt från generella säljkonsulter till specialister på t ex säljarbete mot offentlig sektor. För oss är det viktigt att de även delar CCustomers värderingar.

 

Fråga oss

För att kunna erbjuda rätt person och kompetens till er tar vi reda på så mycket som möjligt om rollen hos er och arbetar sedan snabbt och effektivt för att få en person på plats inom kortast möjliga tid. Fråga oss och vi lovar att återkoppla snabbt med ett förslag!

Varför CCustomer?

1. Unik metod, faktabaserat arbete

Vi är helt fokuserade på sälj och har utvecklat en unik metod för faktabaserat säljarbete. Metoden är så tydligt genomarbetad i minsta detalj, vilar på faktabaserade beslutsunderlag och den är välbeprövad ute i många säljorganisationer med mycket goda resultat - se våra referenser! Vår ackumulerade kunskap för vad som krävs för att ni ska sälja mer genom faktabaserat säljarbete är unikt. Vi vet på riktigt hur ni ska göra för att hålla ihop säljarbetet hela vägen från strategiska beslut, ner till konkreta säljaktiviteter och uppföljningen.

2. Vi skapar bestående resultat

Vi är "doers" och specialister. Vi arbetar i team med er för att faktiskt få jobbet gjort och skapa resultat. Vi har gärna en långsiktig relation med er för att säkra långsiktiga resultat och ett kontinuerligt inflöde av expertkunskap. Vi hjälper er med rätt typ av verktyg för att ni själva ska kunna hantera alla förbättringar och förändringar över tid.

3. Bättre ekonomiskt utfall

Vi levererar realiserade effektiviseringar som leder till att ni säljer mer och vi ser till att ni får ut bästa möjliga avkastning mot nedlagt antal arbetstimmar. Vi levererar ett starkt business case med fokus på ROI och avgifter knutna direkt till resultat. Vårt gemensamma fokus på finansiella resultat och överföring och uppbyggnad av kunskap i ert säljteam levererar bestående resultat.

Behöver du vägledning?

Ring oss eller använd kontaktformuläret så hör vi av oss till dig inom kort. Vi hjälper dig med alla typer av frågor inom sälj.