Säljstyrning som tjänst

Sälj mer och öka säljarnas effektivitet genom att outsourca hela eller delar av säljstyrningen. Vår kunskap och vår unika säljutvecklingsmetod CCustomer® garanterar er ökad effektivitet som leder till ökad försäljning.

Sälj mer och öka säljarnas effektivitet

CCustomer har under sju års tid arbetat för att förbättra det metodiska säljarbetet inom företag. Varför inte dra nytta av den erfarenheten? Genom ett partnerskap med CCustomer får ni tillgång till den kunskap, de verktyg och de experter vi har för att optimera säljorganisationens arbete.

 

Säljstyrning som tjänst: outsourca säljstyrning

Vi arbetar med full transparens och låter er ta alla viktiga beslut som t ex vilka typer av förbättringar som ska drivas och vilka kunder som är aktuella. Även om arbetet drivs av externa resurser kommer ni fortsätta att ha full kontroll. Vi är så övertygade om att vårt sätt att driva arbetet är det bästa att vi gärna kopplar vår ersättning till uppnådda resultat och ökad försäljning vilket begränsar er risk.

 

Ta del av vår säljstyrnings- och metodikkompetens

Vi har etablerat ett Mission Control Center, en central funktion med dedikerade resurser som gemensamt med våra projekt bygger säljstyrnings- och metodikkompetens. Exempel på den säljstyrningsspecifika kompetens som skapas är benchmarkdata, kontrollpaneler, säljprocesser och kundsegmentsinformation.

 

En komplett lösning

Vi levererar en komplett lösning som består av marknadens bästa verktyg för faktabaserad säljstyrning, all CCustomers ackumulerade kunskap inom faktabaserat säljarbete och våra duktiga medarbetare som är tränade i att driva säljprocesser och förändringsledning med hjälp av en faktabaserad approach.

 

Varför CCustomer?

1. Unik metod, faktabaserat arbete

Vi är helt fokuserade på kund- och säljutveckling och har tagit fram en unik metod för metodiskt och faktabaserat säljarbete. Metoden är tydligt genomarbetad i minsta detalj, vilar på faktabaserade beslutsunderlag och den är välbeprövad ute i många säljorganisationer med mycket goda resultat - se våra referenser! Vår ackumulerade kunskap för vad som krävs för att ni ska sälja mer genom faktabaserat säljarbete är unikt. Vi vet på riktigt hur ni ska göra för att hålla ihop säljarbetet hela vägen från strategiska beslut, ner till konkreta säljaktiviteter och uppföljningen.

2. Vi skapar bestående resultat

Vi är "doers" och specialister. Vi arbetar i team med er för att faktiskt få jobbet gjort och skapa resultat. Vi har gärna en långsiktig relation med er för att säkra långsiktiga resultat och ett kontinuerligt inflöde av expertkunskap. Vi hjälper er med rätt typ av verktyg för att ni själva ska kunna hantera alla förbättringar och förändringar över tid.

3. Bättre ekonomiskt utfall

Vi levererar realiserade effektiviseringar som leder till att ni säljer mer och vi ser till att ni får ut bästa möjliga avkastning mot nedlagt antal arbetstimmar. Vi levererar ett starkt business case med fokus på ROI och avgifter knutna direkt till resultat. Vårt gemensamma fokus på finansiella resultat och överföring och uppbyggnad av kunskap i ert säljteam levererar bestående resultat.

Behöver du vägledning?

Ring oss eller använd kontaktformuläret så hör vi av oss till dig inom kort. Vi hjälper dig med alla typer av frågor inom sälj.