Försäljningsdiagnos

En modern säljorganisation levererar ett bra resultat tack vare sin proaktivitet och sitt metodiska och fokuserade arbete

Försäljningsdiagnosen identifierar potentialen

Försäljningsdiagnosen identifierar er förbättringspotential i säljarbetet och ger er en konkret rekommendation för vägen framåt mot det mål som är rätt och rimligt för just er.

Analys baserat på säljstyrnings- och metodikkompetens

På ett metodiskt och systematiskt sätt analyserar vi centrala delar av din säljorganisation för att identifiera var ni har störst förbättringspotential. Det blir ett faktabaserat beslutsunderlag i det fortsatta säljutvecklingsarbetet för att ni ska få ut mer av säljorganisationen och sälja mer.

Rekommendation baserad på fakta

Försäljningsdiagnosen identifierar er förbättringspotential i säljarbetet och ger er en konkret rekommendation för vägen framåt mot det mål som är rätt och rimligt för just er. Ni får faktabaserad kontroll och överblick på kundportföljen, ni får identifierat inom vilka områden i säljarbetet där förbättringspotentialen är som störst och en konkret plan för hur ni på bästa sätt hämtar hem potentialen.

 

Behöver du vägledning?

Ring oss eller använd kontaktformuläret så hör vi av oss till dig inom kort. Vi hjälper dig med alla typer av frågor inom sälj.