Säljkonsulter

Våra säljutvecklingskonsulter är trygga personer som kommer med omfattande egen kunskap och arbetar i era system och processer, alternativt utvecklar era arbetssätt. Beskriv ditt behov för oss så hittar vi rätt person till er! 

Snabb leverans av säljkonsulter

CCustomer jobbar med en kombination av anställda konsulter och konsultnätverk för att alltid ha leveransförmåga. Ställ en förutsättningslös fråga till oss och vi lovar att återkoppla snabbt med ett förslag.

Våra konsulter har erfarenhet från linjeroller i olika organisationer, bland annat som säljchef och försäljningsdirektör, några har även tidigare verkat som managementkonsulter. De är specialiserade på säljstyrning och säljledning. För oss är det viktigast att våra konsulter delar CCustomers värderingar.

Dessutom har de praktisk erfarenhet av säljarbete och, om rollen så kräver, även av att bygga upp och utveckla säljfunktioner. Det gör att våra konsulter snabbt kan sätta sig in i din verksamhet och börja arbeta. Vi har allt från generella och breda säljutvecklingskonsulter till de som är specialister på t.ex. implementera processer och arbetssätt inom CRM, eller analysera data inom offentlig upphandling.

För att kunna erbjuda rätt person och kompetens till er tar vi reda på så mycket som möjligt om rollen hos er och arbetar sedan snabbt och effektivt för att få en person på plats inom kortast möjliga tid.

Behöver du vägledning?

Ring oss eller använd kontaktformuläret så hör vi av oss till dig inom kort. Vi hjälper dig med alla typer av frågor inom sälj.