Alla kan sälja mer!

Alla säljorganisationer vill sälja mer och alla säljchefer vill få ut mer av sin säljorganisation. För att lyckas krävs en metod.

Sälj mer genom metodiskt och faktabaserat säljarbete

Alla säljorganisationer vill sälja mer och alla VD och säljchefer vill få ut mer av sin säljorganisation. Men i det dagliga säljarbete som då krävs, så upplever många bristande effektivitet och bristande kontroll över säljorganisationens arbete.

När vi inom CCustomer tittar i data vad säljare lägger sin tid på, så ser vi att man regelmässigt lägger för mycket tid på kunder med liten potential och alldeles för lite tid på kunder med stor potential.

Det här med struktur och metod i säljarbetet upplever många är svårt att utveckla och upprätthålla över tid. När inte strukturen sitter, när inte riktningen i säljarbetet är kristallklar så leder till bristande datakvalitet och till att man inte kan inte jobba med styrning och uppföljning. Man kan inte kontinuerligt återföra lärdomar till säljorganisationen. Man kan inte metodiskt skala upp resultatet.

Bristen på kontroll skapar en jobbig vardag för VD och säljchefer som oroar sig för hur man ska nå sina mål. Vår erfarenhet är att det ser ut så här inom i stort sett alla företag. 

CCustomer® Sales Management System

CCustomer AB har sedan starten 2013 enbart fokuserat på att utveckla en universell metod för att standardisera säljprocesser i alla branscher. Säljutvecklingsmetoden CCustomer® hjälper säljorganisationer att hantera de här utmaningarna och sälja mer. 

Låt oss hitta en timme tillsammans där du får berätta om var du är idag så berättar vi hur vi ser att er väg framåt blir så bra som möjligt utifrån era förutsättningar och dina förväntningar.

Vi ser fram emot din kontakt!!

Behöver du vägledning?

Ring oss eller använd kontaktformuläret så hör vi av oss till dig inom kort. Vi hjälper dig med alla typer av frågor inom sälj.