Öka intäkterna genom metodiskt och faktabaserat säljarbete!

Metoden CCustomer® hjälper säljorganisationer att öka intäkterna med sina befintliga säljresurser genom att precisionen i säljarbetet blir bättre, genomförandet blir bättre och genom att man tar kontroll på pipen.

Våra tjänster

Implementera metoden CCustomer®

Vi hjälper er med precisionen i säljarbetet, med det dagliga metodiska säljarbetet och med uppföljningen och styrningen, så att ni metodiskt skalar upp resultatet.

Mål och strategi

Vi hjälper er att identifiera potential, så att ni fokuserar på rätt kunder och erbjudanden i ert arbete mot uppsatta mål.

Identifiera potential

Vi hjälper er att ta kontroll på säljpipen och resultatet, så att proaktiva åtgärder tidigt kan sättas in vid avvikelser mot mål.

Hämta hem potential

Vi hjälper er att arbeta standardiserat i säljarbetet med repeterbara processer, så att lärdomar kan återföras och säljarbetet kontinuerligt förbättras.

Uppföljning och styrning

Vi hjälper att arbeta metodiska säljarbetet över tid med hög kvalitet, så att ni konsekvent identifierar potential, gör rätt saker och har kontroll på pipen.

Varför CCustomer?

1. Unik metod, faktabaserat arbete

Vi är helt fokuserade på sälj och har utvecklat en unik metod för faktabaserat säljarbete. Metoden är så tydligt genomarbetad i minsta detalj, vilar på faktabaserade beslutsunderlag och den är välbeprövad ute i många säljorganisationer med mycket goda resultat - se våra referenser! Vår ackumulerade kunskap för vad som krävs för att ni ska sälja mer genom faktabaserat säljarbete är unikt. Vi vet på riktigt hur ni ska göra för att hålla ihop säljarbetet hela vägen från strategiska beslut, ner till konkreta säljaktiviteter och uppföljningen.

2. Vi skapar bestående resultat

Vi är "doers" och specialister. Vi arbetar i team med er för att faktiskt få jobbet gjort och skapa resultat. Vi har gärna en långsiktig relation med er för att säkra långsiktiga resultat och ett kontinuerligt inflöde av expertkunskap. Vi hjälper er med rätt typ av verktyg för att ni själva ska kunna hantera alla förbättringar och förändringar över tid.

3. Bättre ekonomiskt utfall

Vi levererar realiserade effektiviseringar som leder till att ni säljer mer och vi ser till att ni får ut bästa möjliga avkastning mot nedlagt antal arbetstimmar. Vi levererar ett starkt business case med fokus på ROI och avgifter knutna direkt till resultat. Vårt gemensamma fokus på finansiella resultat och överföring och uppbyggnad av kunskap i ert säljteam levererar bestående resultat.

Vad behöver du hjälp med?

Vi kan hjälpa dig att ta kontroll på resultatet och säljorganisationens arbete.  

Vi har gjort det sedan 2013 i stora och små företag och oavsett vilket CRM-verktyg ni har, vilken bransch ni agerar i eller storleken på ert företag så kan vi hjälpa er. 

Det svåra är många gånger att våga välja bort potentiella affärer man inte ska fokusera på.

Vi har sedan 2013 hjälpt säljorganisationer i stora och små företag med just den här typen av beslut. Vi vet idag vad som krävs för att lyckas. Vi kan hjälpa er att öka precisionen i säljarbetet, så att ni säljer mer med era befintliga säljresurser.

Våra duktiga Säljprocessledare har lång erfarenhet av metodiskt säljarbetet i stora och små företag.

Vi hjälper dig att skapa en vinnande plan, så att ni når era mål.

Vi hjälper er med en försäljningsdiagnos för att identifiera er potential.

Försäljningsdiagnosen grundar sig på erfarenheten för vad som krävs för att öka intäkterna med ett bolags befintliga säljresurser.

Vi hjälper vi er att förbättra strukturen för säljorganisationens arbete, så att precisionen i säljarbetet blir bättre, genomförandet blir bättre och så att ni tar kontroll.

Det leder till ökade intäkter med era befintliga säljresurser.

Hittar du inte rätt lösning? Kontakta oss så hjälper vid dig. 

Behöver du vägledning?

Ring oss eller använd kontaktformuläret så hör vi av oss till dig inom kort. Vi hjälper dig med alla typer av frågor inom sälj.