Rekrytering av säljare

Försäljning handlar idag mer om att skapa värde och det är försäljaren som är den stora värdeskaparen. Det ställer nya krav på säljrollen.

Vilka personalbehov har du idag? Hur kommer de förändras framöver? Vilka krav ställer det på personalen som du ska rekrytera?

Permanenta och tillfälliga lösningar

Vi hjälper dig att metodiskt definiera vad du söker, utifrån dina unika behov idag och framöver. Därefter är vi med under hela eller delar av rekryteringsprocessen och säkerställer att du attraherar den kompetens som krävs för att du ska nå dina mål.

Vi har själva utfört eller varit ansvariga för de flesta positioner vi hjälper till att rekrytera.

Oavsett om du behöver rekrytera en permanent position, behöver en tillfällig avlastning, vill ha konsultstöd eller är i behov av en second opinion på din nuvarande rekryteringsprocess så kan vi hjälpa till.

Intresseanmälan: Gör en intresseanmälan här


Söker du nya utmaningar? Skicka in ditt CV!

Vi får löpande förfrågningar om hjälp att rekrytera nya medarbetare inom försäljnings- och marknadsområdet. Du som är intresserad av försäljning och söker nya spännande jobb får därför mycket gärna skicka in ditt CV till oss.

Vi kontaktar dig så snart ett passande uppdrag är aktuellt. Har du några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att ringa eller maila oss.

Skicka ditt CV och ev. övrig information om dig själv till info@ccustomer.se.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig hitta ditt nästa spännande jobb!

Med vänliga hälsningar,
CCustomer AB


Läs mer